babet

Moda: Leopar Detayı

Bu sezon leopar severleri sevindirecek bir moda haberim var. Vahşi kedi akımı bu sezon yine kapımızıçalıyor. Ama bir farkla. Bu kez baştan aşağı leopar çizgisine bürünmek yok. Zarif detaylarda kendini gösteriyor kedi seksapelitesi.

 Takı ve aksesuarlarınızda, manikürlerinizde ince detaylara gizleyerek kullandığınızda şahane görüneceğinizden eminim.


 İddialı renk kombinleri bile yapabilirsiniz.

 Kahverengi leopar deseni ile siyah uyumlu olduğu kadar kırmızının şehveti altında daha canlıbir hale geldiğini size şu şekilde ispatlayabilirim:

Bu sonbahar babetlere doyacağız. Henüz yağmurlar etkisini göstermemişken dilediğiniz kadar özgürce giyinebilirsiniz.
 Bana kalırsa şu mevsimler bir an evvel geçip gitse ve hemen yaz gelse. Ama hemen olmuyor bu söylediğim ne yazık ki... yazın gelmesine henüz 8 ay var. Neyse sayılıgün çabuk geçer diyerek kendimi avutmaya devam edeyim ben en iyisi.

 Ben tam bir kedici olduğum için leoparlarıda çok seviyorum. Ama sevdiğim bir şeyi abartarak boğulmaktan hoşlanmadığım için size de leopar desenini detaylarda kullanmanızı öneririm.


Ayrıca unutmayın aslında moda yoktur, sadece zaman vardır. Zamanın gerisinde kalmamanız dileğiyle..

**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.