badem

ACIBADEM YAĞI VE KREMİNİN FAYDALARI

ACIBADEM YAĞI VE KREMİNİN FAYDALARI

Acıbademden acıbadem yağı sağlık açısından da bizlere fayda sağlayan şifalı bir bitkidir. Bol miktarda şker, protein ve amigdalin içerir. Acıbademin yağının yanısıra, sütü ve kremi de cilt için çok fayda sağlar. Yatmadan önce cildinizi acıbadem yağı ile iyice ovun. Sabah ılık suyla duş alıp kurulanın. Cildinizin yumuşaklığına ve pürüzsüzlüğüne inanamayacaksınız. 

KAMPANYA SÜRESİ BOYUNCA
 
ACIBADEM YAĞININ FAYDALARI ;
* Özellikle soğuk havalardan dolayı ciltte meydana gelen yıpranmalar için oldukça faydalıdır. 
* Cildi çatlamara karşı korur.
* Cildi makyaja hazırlar.
* Makyaj temizliğinde rahatlıla kullanılabilir.
* Güneş ve denizden etkilenmiş cildin nem dengesini gün boyu korur ve besler. 
* Hamilelik öncesi ve sonrası ciltte oluşabilecek çatlaklar, gerçek badem yağlı formülün kazandırdığı esneklik sayesinde en az seviyeye iner. 
* Traş sonrası kullanımda cildin nefes almasını sağlar,ferahlık verir.
* Kurumuş ciltlerde  pullanmayı  engeller. 
ACIBADEM KREMİNİN FAYDALARI :  Acıbadem yağı katkısıyla yapılan acıbadem kremi, yoğun nemlendirme ve hızlı emilme özelliğine sahiptir. Bu sayesde kuruma ve çatlamaya karşı  cildi korur. Özellikle hamilelik döneminde kullanılması, yırtıkları ve çatlakları büyük oranda etkiler.  Cildi güzelleştirir ve besler.

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.