abiye

Moda: Balo Kıyafetleri




Mezuniyetsezonunun açılmasıyla birlikte mezuniyet balosunda ne giysem diye telaşlanmalar başladı. Bu yazımda size farklıbalo kıyafetleri göstererek size alternatif sunacağım.


Öncelikle kırmızı halının vazgeçilmezi olan kırmızıile söze başlamak istiyorum. 
Modasıhiçbir zaman geçmeyen kırmızının yanısıra mercanda bu sene yükselişte. Uzun elbiselerde arkadaki uzun kuyruk sizin gecenin yıldızı olmanıza büyük katkı sağlayacağınışünüyorum. Bu sezon derin sırt dekolteleri ve bacakta şık bir yırtmaç en gözde dekolteler. Ayrıca uzunlu kısalıetekler de değişik bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Vücut şekliniz kum saati gibi değilse balık model elbiseleri önermiyorum. 













Kırmızıdan hemen sonra mavi ve tonları karşımıza çıkıyor. Geçen senelerin gözdesi olan zümrüt yeşili yerini su yeşili, safirve saks mavi tonlarına bıraktı. Mavinin özellikle parlament tonu gece için 10 numara bir seçim olacaktır. Parıltılardan ve pullu payetli elbiselerden asla korkmayın. Bu  sizin mezuniyetiniz, insan hayatında kaç kere mezun oluyor ki? O gece parıldamak sizin en doğal hakkınız.









Pasteltonlardan vazgeçemeyenlerin tercihi beyaz ve toz pembesi tonlarıolacaktır kuşkusuz. Bu sadeliği zarif bir sırt dekoltesiyle tamamladığınızda eşsiz bir şıklığa ulaşacaksınız.













Ve siyah...Gecelerin asil rengi. Zamansız bir renk olmasının avantajıyla siyah her dönemin gözdesi. En çok da beyaz tenlilerde güzel durur. İster mini ister uzun, tamamladığınız aksesuarlarla mükemmel bir uyum yakalayacağınızdan eminim.






Farklıbir tarza bürünmek isteyenlere önerim ise ekosedesenini abiye elbiseye yansıtarak bohem bir hava yakalamanız veya tavuskuşu tüylerindenyapılmış sıradışı bir tuvalet ile hiç kuşkusuz ki gecenin en modern ve sıradışı elbisesiyle ilgi odağıolmanız.



Saçlara bakıldığında sırt dekolteli elbiselerle illa ki saçınızıtopuzveya at kuyruğu yapmak zorunda değilsiniz. Bu senenin yükseleni dağınık balıksırtı örgüler. Saçlarınızısağ veya sola doğru dağınık bir örgü yaptırdığınızda hem şık hem de trendsetter olacaksınız.  Ayrıca topuz yaptırmak isteyenler tepede sıkı bir balerin topuzu yerine ensede dağınık topuz tercih ederlerse daha romantik bir görünüm elde edecektir. Ayrıca maşayapılmış saçlar da her zaman olduğu gibi yine tercih edilen bir saç modeli.









  

Yıldızınız bol olsun!

**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.