bootie

MODA: Sonbahar Esintisi

Bir süredir kapıldım tatilin rehavetine gidiyorum. Haklısınız moda ile ilgili hitleri ve bitleri paylaşma vaktim geldi. Sıkı durun bu moda turu biraz başınızı döndürebilir. Çünkü bütün defileleri ve ünlü isimleri mercek altına alıp didik didik ettim. Türkiye’deki tırt moda ikoncanlarını boş verin siz. Trendleri dünyada modaya yön veren isimlerin tavsiyelerinden ve stillerinden yola çıkarak kendi beğenilerimle harmanladığım bir şekilde sunacağım. Moda ile ilgili yazdığım bu yazının devamı gelecek, şimdiden haberiniz olsun.
Ve şimdi moda dizimiz başlıyor...



Eylül

Eylül ayı ile birlikte sonbahara geçiş yaptığımız şu günlerde havanın dengesizliğiyle mücadele ederken pek çoğumuz ne giyeceğimizi bilemiyoruz.
Mevsim geçişine alışamadığımız Eylül ayı içerisinde gündüz giymiş olduğumuz şort ve bluz kombinlerimizi akşamları üstümüze alacağımız bir kazak ve sivri burun stilettolarla tamamlayabiliriz.
Bu şekilde hem spor hem de şık bir hava yakalayarak gecelere hazır hale gelebiliriz.
Geçen sezonun yatay ve dikey çizgileri bu sezon yerini puantiye ve ekose desenlerine bırakıyor. Onu dikkate alarak geçen sezona ait çizgi detaylı kıyafetlerinizi gözden çıkarabilirsiniz.

Uzun etekler yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Bu yaz herkeste görerek iyice aşina olduğumuz yanlardan yırtmaçlı, dar ve uzun etekler yerini uçuş uçuş ve tül detaylı olanlara bırakıyor. Eylül rüzgarlarıyla uçuşan etekler göz kamaştırıcı görünmenize yardımcı olacak.
Ayrıca dar mini etekler de yerlerini bele oturan altı püfür püfür olan eteklere bırakıyor, benden söylemesi! Eylül’de babetlerle giydiğiniz o etekleri, ilerleyen aylarda bootie ayakkabılarınız ile kombinleyerek cool bir görünüm elde edebilirsiniz.
Eylül ayının patlayan rengi fuşya ve pembe tonları olacak! Pembe bir pantolon almadan bu ayı tamamlamayın.

Ekim

Sonbahar esintisiyle birlikte retro dalgası yayılmaya başlıyor. Baskı desenleri, etnik figürlerle taçlandırılmış kıyafetler sıkça karşımıza çıkacaktır.


Onların yanı sıra sezonun patlayan rengi benim favori rengim kırmızı! Kırmızının siyah ve beyazla süslendiği kombinlere saks mavi değişik bir alternatif olarak ortaya çıkıyor.

Yavaş yavaş botların ve bootielerin ortaya çıkmaya başladığı Ekim ayı kapsamında camel tonlarındaki bootilerin çok revaçta olacağını söyleyebilirim. Onun dışında siyah her zaman kalbimizin baştacıdır!
Geçen senenin Rock esintileri bu sene de etkisini sürdürmeye devam edecek. Bu durum tabi ki benim işime gelir. Ne de olsa I love Rock & Roll!

Kasım
Yine aylardan Kasım! “Yağmurlar yağıyor ki ne yağıyor, yazın ve sıcağın kıymetini bilemedik!” dediğimiz ay.
 Kasım denildi mi aklıma trençkotlar geliyor hep. Trençkotlarda en asil görünüm hiç kuşkusuz ki burberry kahvesi ile elde ediliyor. Cara Delevingne çok hoş hatun, ona trençkot çok yakışıyor!







Daha önceden de belirttiğim gibi 80lerin Rock esintisine kulak verin gitsin. Deri ceketler, kot ceketler ile kafa sallamaya hazır mısınız?
İç karartıcı bir hava eşliğinde renkli giyinmek belki biraz zor ama Eylül’ün favorisi pembe ile Ekim’in favorisi kırmızıyı hiç bir arada giymeyi düşünmediniz mi? Bence iç gıdıklaması yaşamanın tam yeri ve tam zamanı. Gündüz vakti sokaklarda gözlerin üzerinizde olması garanti!
Sokak modasında bu sezon öncümüz Gwen Stefani olacak. Davetlerde Dita Von Teese izinden gideceğiz. Ve bizim Merve Boluğur’umuzun gothic tipinden ilham almaya devam edeceğiz!





Bol şans!

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.