asimetrik etek

Moda: Ofis Şıklığı


Bugünkü moda yazımda ofis şıklığının püf noktalarından bahsedeceğim.
Öncelikle “genç ofis” modası, günlük hayatında spor giyinmekten vazgeçemeyenlerin  tarzından esinlenilerek oluşturulmakta. Bu akımla birlikte ofis ortamının siyah ve beyaz arasına kurulmuş olan gergin havası artık eskide kalıyor. Genç neslin iş hayatına atılmasıyla şıklık yarışı iş hayatına da yansıyor.

Öncelikle çalışan hanımlar daha ciddi bir görünüm için gömleklerden vazgeçmemekte. O halde bize de en şık gömlek kombinlerini yapmak düşer..


Siyah ve beyazın klasik çizgisinden vazgeçemeyenlere önerim puantiyeli gömlekler olurken, beyaz üzerine siyah biyeli modeller de klasik görünüme ayrı bir hava katmakta. Şifon gömlekler ve dökümlü yakalar bu sezon öne çıkarken renk olarak bordo adından sıkça söz ettiriyor..
Ekose deseni sadece sokak stilinde değil ofis ortamında da kendini gösterirken şifonlar, danteller ve transparan detaylar öne çıkmakta.. Ayrıca tek renkten oluşan parçalar yerini çift renk kombinlerine bırakıyor. Özellikle siyah renk, diğer renklerin bir numaralı tamamlayıcısı konumunda..


Zamansız bir parça olan blazer ceketler ofis yaşantısının olmazsa olmazı. Bu sezon blazer ceketler süveterveya yeleklerle birleşerek maskülen bir hava yakalıyor. Geçen ay bahsetmiş olduğum “kol detayı” ofis ortamında “yaka detayı” olarak kendini göstermekte. Ayrıca asimetrik kesim etekler genç kesimin gözdesi olmuş durumda. Elbise olarak genelde dar kesim düz elbiseler tercih edilirken renk olarak siyahın yanı sıra vizon ve kırmızı öne çıkmakta.. Ayrıca Burberry desenli kazaklar da ofis ortamına yakışır bir model olarak karşımızda..


Mutlu alışverişler..

**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.