babet

Moda: Uzun Eteklerin Yükselişi



Yaz sezonunun bize kazandırdıklarından biri de uzun etekler oldu. Yaz sıcağında püfür püfür etekler ile rahat bir şıklık yakalayarak güzel kombinler yapmaktayız. Son derece kullanışlı olan bu etekleri doğru renkler ve aksesuarlarla kombinlediğimizde göz alıcı görünmemek elde değil.
 
Ayak bileğine kadar uzun olan maxi eteklerin tek yanında veya iki yanında bulunan yırtmaçlar hareketi de kolaylaştırmakta. Bahar sezonunda 60lı yıllara dönüşün getirdiği siyah beyaz çizgiler de bu eteklerle buluştu. Siyah ve beyazın klasikliğini sezonun gözde renklerinden saks mavi, mint yeşili ve şarabî kırmızı ile farklı bir mod’a sokabilirsiniz. Ayrıca 2 yıldır rahatlığından vazgeçemeyenler için yaz sezonunda dümdüz sandaletler vitrinleri süslemeye devam ediyor. Ben düz ayakkabıları asla tercih etmem, çünkü sağlıksız buluyorum ama kullananlar çok rahat olduklarını belirtiyorlar.
 
Maxi boy eteklerin yanı sıra midi boy eteklere de bu sezon gardırobunuzda yer açın. Çünkü zarafet, bu eteklerle yeniden tanımlanıyor. Yüksek bel eteklerinizle büstiyer bluzların uyumu ise gerçekten çok hoş oluyor. Gündüz dışarı çıkarken büstiyer bluz giymek biraz iddialı dursa da gece kombinlerine en çok yakışan parçaların başını çekmekte. Belden bağlamalı şifon gömlekleri ise günlük yaşantınızda giyerek yazın ışıltısını üstünüzde taşıyabilirsiniz. Ayrıca koca taşlı statü kolyelerinizle bu etek kombinlerini tamamlayabilirsiniz. Takı ve aksesuarlarda neon renkleri kullanmaktan çekinmeyin. Abartıdan uzak duran kıyafetlerinizi aksesuarlarınızdaki renk paletleriyle canlandırın.


 
















Bu arada belirtmeden geçmeyeyim; tüm mağazalarda yaz sezonuna ait ürünlerde %50 indirim var, durmak yok; alışverişe devam.

**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.