altın

Moda: Zamansız Kombinler

Merhaba değerli takipçilerim :)

Bu yazımda "ne neyle giyilir, doğru kombin nasıl yapılır" konusunu tartışacağız.

Aslında alışveriş yaparken mağazada birbirinden güzel parçalar görüyoruz fakat bunları nasıl bir kombin yapabileceğimizi bilemeyince almıyoruz, yazık oluyor.

Örneğin son 2 sezondur reyonlarda sıkça görmeye başladığım roze altın, dore, bronz veya gümüş dokunuşlar elbiselere de yansımış durumda. Ama onları giyerken dikkat edilmesi gereken kural parıltıyı abartıp da sahne sanatçıları gibi çarşıda-sahilde dolaşarak değişik bakışlara maruz kalmamak!


Parlak bir eteği beyaz basic bir üstle sadeleştirmek pek de mümkün!


Kolsuz ve dantelli üstler başlı başına havalı bir parça olduğundan ne aksesuar fazlasını kaldırabilir ne de kendisinden daha malzemeli başka bir parça ile birlikte kombinlenmeyi! Oysaki bir kot pantolon ile birlikte giyerseniz alın size minimal şıklık!


Bu sezonun en sade renklerinden birisi pudra pembe ve bebek mavisi. Pudra pembe düz fakat şık bir eteği baskılı tshirt ile birlikte giyerek onu spor bir havaya sokmak ise sizin elinizde!


Yine aynı renk kolsuz bir gömleği de ister düz mini bir etekle ister kot pantolonunuzla tamamlayarak zahmetsiz bir şıklık elde edebilirsiniz!


Bahar aylarında her derdimize deva blazer ceketleri illa ki şifon üstlerle veya gömleklerle giyeceğiz diye bir durum yok. Onu da casual hale getirmek için yapmanız gereken ceket içine düz renk bir bluz ve altına kot pantolon giymek.


İş hayatının vazgeçilmezi değil mi siyah ve beyaz gibi klasik renklerin arkasına sığınmak. Ama bu sezon bebek mavisi hayatımıza öyle bir girdi ki geldi merkezine yerleşti adeta! Artık ister kot pantolonla ister kumaş etekle kullanın ama açık mavi renk şifon gömlek mutlaka alın!


E tabii klasikten şaşmayanlar için önerim siyah ve beyaz ikilisi olacak. Burada ise dikkat edilmesi gereken nokta ceketlerdeki değişik modeller. Örneğin blazer ceketlerdeki kol detayları, yüksek bel pantolonların beline takacağınız kemer veya bağcıklı pantolon tercihiniz...


Önemli olan noktalardan biri de eğer giydiğiniz parçalardan biri rengarenk ise diğer parçalarda tercihinizi düz renklerden yana kullanmalısınız.


Trençkot mevsimi gelirken... Yoksa siz halen almadınız mı?
Haydi ama trençkot ve babet mevsimine giriyoruz, gardroplarınızı kuşatma vakti geldi de geçiyor!


Görseller: Trendyol

iyi alışverişler!

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.