Audrey Hepbrun

Moda: Cool Kadınlar


Kış mevsiminin sonlarına doğru cool görünüm ön plana çıkmaya başladı.
Sokak modasında askeri tonlar siyahla birlikte kullanılacak. Ayrıca çivit mavisi gözalıcı ışıltısıyla büyülüyor. Sezonun öne çıkan mavi tonları gerek kıyafetlere gerekse makyaja yansımakta.


Kışın en hit çizgisi hiç kuşkusuz ki kazayağı deseni oldu. Ayrıca leopar deseni de aksesuarlarda kendini göstermeye devam etmekte.
Skinny pantolonlar, deri taytlar ve biker botlar ile yapılan kombinler oversized üstler veya renkli ceketlerle birlikte kullanıldığında cool görünümde zirve yapmanız mümkün. Vizon tonları çanta ve ayakkabılarda liderliğini koruyan bir renk.

Hem ofis hayatında hem de günlük giyimde blazer ceketlere alternatif olarak tüvit ceketler ve oversizedkazayağı hırkalar da kullanılmakta. Sokak modasında cool rüzgarlar esmekte..


Kısa üstler 90lardan sonra yeniden trend olarak zirveye oturdu. Özellikle yüksek belli pantolonlar ve kalem eteklerle kombinlendiğinde sofistike bir görünüm elde edilmekte. Sadece 40 beden üstü hanımların bu akımdan uzak durması gerektiğini belirtmekte fayda var. İnce belli ve kıvrımlı hatları olan hanımlara daha yakışan bu giyim tarzını siz de kendinize uyarlayabilirsiniz.


Tayt ve skinny pantolonların üzerine gömlek giyip bunu deri çizmelerinizle kombinlediğinizde Audrey Hepburn şıklığı yakalamanız mümkün. Yine aynı şekilde siyah, dar kesim midi elbiselerinizle babet veya stilettolarınızı giydiğinizde asil bir görünüme kavuşabilirsiniz.


Düşük yakalı kazaklarınızı giyerek köprücük kemiğinizi gösterip kış seksapeli elde etmeniz de mümkün. Ayrıca iddialı renklerdeki pançolarla zahmetsiz bir şıklık yakalayacaksınız. Sezonun yükselen trendi olan zincir kolyeler ve yazılı bilekliklerle kıyafetlerinizi tamamladığınızda hoş bir bütünlük sağlamasına dikkat edin.


Genel olarak bakıldığında siyah eye-liner ve kırmızı ruj ile yapılan porselen makyajın zirveye oturduğunu söylesem de bu sezon göz makyajında saks mavi gibi iddialı renklere de yer vermekte fayda var.


**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.