bikini

Moda: Plaj Şıklığı




Yaz denildiğinde akla ilk olarak deniz kum ve güneş geliyor. Ben de son uzun tatilimin ortalarındayım şu günlerde. İş hayatı başlayıncaya kadar gezmek tozmak lazım, tatile gitmek, denize girip güneşlenmek lazım. Yanılıyor muyum? Bu sebeplerle yaz denildiğinde akla ilk gelenlerden biri de bikini-mayo ve plaj aksesuarları oluyor haliyle.
 
Sezonun gözde renklerinin saks mavi, turkuaz ve nar çiçeği olduğunu hatırlatarak plaj için birbirinden renkli seçimleri size sunmak istiyorum. 
 
Polyamid bikinilerde mix match tercihler benim oldukça ilgimi çekmekte, istediğiniz renkleri birbirleriyle kombinleyebiliyorsunuz bu şekilde. Özellikle Koton’da ve Penti’de zengin mix match seçenekleri arasında karar vermekte zorlanabilirsiniz. 
 
Zeki’de ve H&M’de isteyenler için dolgulu bikini modelleri de mevcut. Dagi’nin iddialı plaj kombinleri de havalı görünmek isteyenlere tavsiyem olacaktır.
 
Kedi modeli veya yuvarlak çerçeveli Spitfire model sezonun trend gözlüklerini Bilstore mağazalarında bulabilirsiniz. Ayrıca düz sandaletler de plaj kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olmakla birlikte hasır şapka ve çantalara göz atmanızda fayda var.



Şıkır şıkır bir yaz bizi bekliyor. Şimdi kendimizi gösterme zamanı. 


Plajlarda da rüzgar gibi esmeye var mısınız?

** 

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.