altın

Moda: Klasik Renk seçimleri


Siyah ve beyaz her sezonun gözdesi olan klasikleşmiş renklerdir.


Hem günlük kıyafetlerimizde hem de şıklık yarışlarında liderlik eden renklerin başında gelir siyah ve beyaz ikilisi.


Beyaz, masumiyetin rengi olurken, siyah gecelerin asil rengi olarak nitelendirilmektedir..


Bu sezon siyah ve beyazın iç içe geçtiği geometrik desenler içinde yüzeceğiz. Dilerseniz siyah ve beyazın klasikleşen çizgisini kırmızı ve turuncu gibi sıcak renklerle değiştirebilirsiniz.


Baharın gelmesiyle birlikte açık renklerin ön plana geçmesi gardıroplarımızda beyazların öne alınmasına vesile olmakta. Özellikle bluz ve gömleklerde beyaz rengi kurtarıcı yapabilirsiniz. Beyazın rutin halini ise doğru takı ve aksesuar kullanımı ile şık bir hale getirebilirsiniz.


Siyah rengi ister gümüşaksesuarlarla ister altın olanlarla detaylandırın, tercih size kalmış; ama bu sezon altın ve siyah birlikteliği zirveye oynuyor.


Geçen yaz aramıza hızlı bir giriş yapan skortlar bu sezon da revaçta olacak. Renk olarak siyah, beyaz, kırmızı gibi klasik renklerin yanı sıra sezonun gözdesi olan kazayağı deseni öne çıkacak! Ayrıca dama deseni ve dikey çizgiler de şıklık yarışında birbirlerine rakipler.


Asimetrik kesim etekler bahar aylarına hızlı bir giriş yaparken peplum bluz modası halen devam etmekte. Ben peplumların bu sezondan sonra rafa kaldırılacağını düşünüyorum, az bir ömrü kaldı bu tarzın; benden söylemesi..


Dantel etekler ve asimetrik omuz detaylı, tek kollu bluzlar önümüzdeki günlerin en beğenilen modellerinden olacak.


Siyah ve beyaz birlikteliği şort, pantolon ve ceketler başta olmak üzere geometrik desenlerle harmanlanarak her yerde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bunda dikkat edilmesi gereken nokta ise baştan aşağı çizgilere boğulmamak. Kıyafetlerimizin sade havasını değiştirmek için geometrik desenlere başvurmalıyız. 
Böylece asaletin altındaki asi hatun dışarı çıkacak!


Çantalarda bu sezon Michael Kors ve Celine, Chanel’i sollamış durumda. Özellikle Michael Kors’un klasik kesim çantaları günümüzün hit’i olurken, renk olarak siyah ve kremin yanında yeşil ve fuşya da kendini gösteriyor.

Mutlu alışverişler!

**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.