blazer ceket

Moda: Yaza Doğru



Sezince
Kızlaaar kızlarrr...
Nisan geldi yani resmen bahar geldi lay lay lom..
Sezince
Baharla birlikte renkleniyoruz.. Içimizin cıvıldaşması dışımıza yani kıyafetlerimize yansıyor..
Bu yazımda yaza dair giyim ipuçları vereceğim!!



Sezince
Öncelikleeee...
Kotların belleri yükseldi, kemer kısımları iptal edildi. Daha minimal, daha şık oldu. Artık giyim hilesinden de yararlanarak bacak boyunu olduğundan uzun göstermek zor değil!

Sezince
Geçtiğimiz sezonların Nike Air Max'lerinin yerini yine yeniden benim canım Adidas'larım alıyor, haberiniz olsun!

Sezince
Şortlu tulumlarda dantel detayları ön planda! Aslında kıyafetlerin çoğunda danteller karşımıza çıkacak. Sadeliklerinden ödün vermeyen şık hanımlar bu trende bayılacak!

Sezince
Blazer ceketlerde sadece koyu renklerle karşılaşmayacağız. Fuşya, nar çiçeği, kırmızı, pudra pembesi gibi sıcak renklerin her tonuna rastlamak mümkün!

Sezince
Veeee sıkı durun gözbebeğimiz Valentino ayakkabıları sadece formal giyimde değil casual tercihlerde de sıkça göreceğiz. Şimdiden street fashion'daki bu elit parçaya gözümüz alışsa iyi olur.

Sezince
Gözümüzün nuru Şort etekler (nam-I diğer Skort'lar) bu sezon da moda gündeminden düşmüyor. Düz renklerine alışkın olduğumuz skortlar bu sezon çiçek açıyor.

Sezince
Ve tabi ki fırfırlar bu yazın olmazsa olmazı olacak. Özellikle tril tril kumaştan olan fırfırlı askılı bluzlar sıcak yaz günlerinin bir Numaralı kurtarıcısı olacağa benziyor, benden söylemesi..

Sezince
Şık kombinler dilerim!

**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.