2018 ilkbahar modası

Moda: Kalp Deseni


Bahar aylarının gelmesiyle içimiz kıpır kıpır olmaya başladı. Soğuk havanın kasvetini üstümüzden atıp ilkbahar romantizmini hissetmeye başlıyoruz.


Nisan ayı ile birlikte içimizdeki kuşlar, kelebekler tüm coşkusuyla dans ediyor. Ne demek istediğimi anladınız.. Bahar ayları demek aşk demek...

İlkbaharın romantizmini simgeleyen yegane sembol de bu sezona damgasını vuracak olan kalp deseni olacak.
Kalp desenli salaş bluzlarınızı skinny pantolonlarla hoş bir kombin yapabilirsiniz.

  

Geçtiğimiz sonbaharda Burberry defilesinin öne çıkan deseni olan kalp, günümüzün vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. Bahar aylarının klasikleşmiş trençkotlarında da kalp desenine rastlayabilirsiniz. Zamansız parçalara kalp deseni ile farklı bir soluk katıldığı kesin..

  

Özellikle bordo gömleklerde ve Burberry ile klasikleşen camel renginde kendini gösteren kalp desenine bu sezon takılmamak olmaz diye düşünüyorum.
Kalp desenine çanta ve ayakkabı gibi aksesuarlarda da rastlamak mümkün. Önemli olan alakasız desenleri bir arada kullanmamak veya her şeyi kalp desenli yaparak ayrıntıda boğulmamak! Düz çizgideki kıyafetlerinize kalp deseni ile hareket katmanız mümkün.


Seven sevmeyen herkesin gözdesi kalp deseni, herkese uğur getirsin.. İçimizin her daim kıpraşması dileği ile..
**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.