aralık

Moda: Botlar ve Çizmeler

Sonunda Aralık ayına girmiş bulunmaktayız. Herkesin bildiği üzere Aralık benim ayımdır. Zira doğum günüm 29 Aralık. Bahar aylarını ne adam gibi sıcak ne de buz gibi bir soğuk olduğu için sevmediğimden kışın gelmesine seviniyorum. Ne de olsa yaza 7 ay kaldı!

Bu yazımda sizinle kış sezonunun öne çıkan bot ve çizme modellerini paylaşıyorum.



Öncelikle bu sezon geçen senenin yuvarlak burunlu bot ve çizmelerini bir kenara koyuyoruz ve sivri burunları kullanmaya başlıyoruz.


Sivri burun bootie’leri hem günlük kıyafetlerle kotlarınızla kombinleyebilir hem de diz boyu eteklerinizle giyerek elit bir görünüme imza atabilirsiniz. Siyah her zaman için başımızın tacı iken bu sezon bordo rengin ön planda olduğunu göreceksiniz.




Dilerseniz dolgu topuk formundakileri dilerseniz ince topuk zarafetindekileri giyerek kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz.



Victoria Beckham tarzı yüksek platformlu dolgu topuk botların bu sezon yükselişte olduğunu sevinçle haber vermek istiyorum. Çünkü bu botlar hem çok şık hem de çok rahat. Hiç vakit kaybetmeden bu botu aldığımı da sözlerime eklemek isterim. Topuk kalınlığı 12 cm olsa da topukların uzunluğunu hiç hissetmiyorsunuz. Bol paça pantolonlarla giyerek topuk kalınlığını gizleyebilirsiniz de taytlarla birlikte giyerek göğsünüzü gere gere gezebilirsiniz de. Ne şekilde kombinlerseniz kombinleyin çok şık olacağınızı garantileyebilirim. Yeter ki boyunuz 165 cm’den uzun olmasın yoksa bu ayakkabıları giydiğinizde ‘dev anası’ gibi görünebilirsiniz.
Sezonun öne çıkan bot modellerinden biri de hiç şüphesiz biker botlar. Bilekte biten kısa botların sonbaharda parlamasıyla birlikte biker botlar da yükselişe geçti. Kış sezonunda stil sahibi uzun boylu kadınların özellikle tercih etmesi gereken modellerin başını biker botlar çekmekte.
Gelelim sezonun bir numaralı parçası olan Givenchy çizmelere... Öncelikle 5 cm dolgu topuğu olan ve kıvrımlı modeli sayesinde bunun gizli topuk olarak görünmesi modeli zirveye taşımakta. Ayrıca çizmenin kayışındaki metal detay, sezonun takı ve aksesuarlarına da gönderme yapmakta. 
Özellikle vizon ve bordosunu çok beğendiğim bu çizmenin bir an evvel gardıroplarınızda yerini alması gerektiğini düşünüyorum.



Kim Kardashian da Givenchy çizmelerin müdavimleri arasında.



 Ve ben tabi ki bu çizmeyi de alarak koleksiyonuma bir yenisini daha eklemiş bulunmaktayım. Bordo renkte 36 numara bulamadığım için krem rengini aldığım Givenchy çizmelerimi mini eteklerimle kombinleyeceğim. Ayrıca bu çizmeler o kadar rahat ki insanın hiç düşünmeden alası geliyor.

Yoksa siz halen almadınız mı...?
**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.