deri ceket

Moda: Bir Deri Cekete Aşık Oldum!


Ah bu deri ceket modası yok mu... Beni deli ediyor deli! Neden mi? Çünkü çok seviyorum deri ceketleri, resmen zaafım var onlara. Ve 2 senedir deri ceketler tam anlamıyla altın çağını yaşıyor. Bu durum da beni çok mutlu ediyor. Fevkaladenin fevkinin de fevkindeyim yeter ki havalar daha fazla soğumasın!

 
Retro akımıyla deri ceketlere kapitone dokusu ile yeni bir soluk kazandırılmakta. Kapitone dokulu deri ceketleri piyedepul desenli tayt, pantolon veya gömleklerle tamamladığınızda sokak modasının öncüsü olacaksınız!

 

Bu sezon ciddi anlamda deri detaylar ön planda. Elbiseler ve kazaklarda bile deri detaylar kendini gösteriyor.

 
Bu kış en dikkat çeken parçalardan biri de yanları kapitone dokusu görünümündeki deri taytlar olacak!
 
Deri etekleri de es geçmemek gerek. İster vücudu saran modelleri ister bele oturan geniş etekleri seçin, modanın gerisinde kalmayacağınızdan emin olun!

 
Siyah deri ceketlere alternatif olarak bordo ve vizon tonları da oldukça revaçta olacak!

 

Şıklığınıza şıklık katmak için doğru aksesuarları seçtiğinizden emin olun. Zincir kolyeler bu sezona damgasını vuracak, benden söylemesi!


**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.