bordo gömlek

Erkek Modası: Gömlekler


Son zamanlarda hem günlük spor giyimde hem de özel günlerde gömleklere olan ilgi arttı.


Geçtiğimiz sezondan beri kot gömlekler diğer gömleklere fark atmış olsa da kış sezonunda ekoseler baskın çıkacak.


David Beckham, Chris Brown, Robbert Pattinson, Ryan Gosling gibi bir çok ünlünün de tercihi olan ekoselere siz de günlük stilinizde, ofis kombinlerinizde mutlaka yer verin! Tabii bu cesur trendde dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var.


Eğer tercihiniz ekose bir ceketten yana ise, bunu mikro kareli veya çizgili bir gömlekle tamamlayabilirsiniz. Bu iki deseni bir arada kullanmanın risklerini renk uyumlarıyla da dengeleyebilirsiniz.


Ayrıca sweatshirtlerin yükselişe geçmesiyle birlikte kapşonlu gömlekler de tarz sahibi erkeklerin vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.


Mavi tonlarının yanı sıra bordonun da parlayacağı bir sezon sizi bekliyor.


Yaz sezonunda camel tonlarındaki şortlarla kombinlemeye alıştığınız kot gömlekleri kış sezonunda da camel pantolonlarınızla birlikte giyebilirsiniz. Ben bu kombinin renk uyumunu cidden çok beğeniyorum.


Pantolon anlamında camel, bordo ve lacivert öne çıkan renkler olacak. Kotlar her zamanki gibi üstünlüğünü korumaya devam ederken kanvas pantolonlar da bir şansı hak etmiyor mu sizce de?


Ciddi görünmek isteyenlere önerim ise siyah gömlekler olacak. Siyah, benim erkeklere en çok yakıştırdığım renk olması sebebiyle önemlidir.
Havaların soğumasıyla birlikte lacivert, füme ve bordo fitilli kadife gömlekler ön plana çıkacak. Mavi’de bunların çeşitlerine rastlayabilirsiniz.



Yeni sezonda gömlek anlamında bu kadar çok çeşit varken geriye bunları kendinize yakıştırmak kalıyor!



Mutlu alışverişler..

**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.