Chanel

Moda: Ekose Deseni


Bu sezon desenlerle birlikte çok renkli geçiyor.


Sonbahar sezonunda başlayan bir akımla birlikte ekose deseni diğer desenlere fark atıyor.


Son derece şık ve havalı görünmeye yardımcı olan ekose deseni sokaklarda kolej modası fırtınası estiriyor.


Özellikle sokak modasında deri ceketlerle birlikte ekose detayı kullanıldığı dikkat çekmekte.


Etek ve gömleklerin yanı sıra pantolon ve taytlarda da ekose desenine sıkça rastlayacağız.


Bu sezon 70'lerin piyedepul deseni zirve yapmışken piyedepul manikürünü de sizinle paylaşmak istiyorum. Manikürcünüzden bunu denemeyi lütfen isteyin. Hem trendy hem de ofis şıklığınızı tamamlayıcı görünecek!


Makosen tipli kolej ayakkabılarında da ekose desenini görmeye hazırlıklı olmalıyız. Babetleri ister evde ister sokakta ister ofiste rahatlıkla giyebilirsiniz.


Ekoselerle birlikte oduncu gömlekleri de güncelleniyor ve erkeklerin en çok tercih ettiği tarz gömleklerin başını çekiyor. Bu konuda Murat Boz, O Ses Türkiye jüriliği sırasında iyi bir trendsetter olarak karşımızda duruyor. Dilerseniz onun giyim tarzından ilham alabilirsiniz. Karizmatik giyimde bir Türkiye starıdır kendisi benim için.


Sezonun en belirgin rengi kırmızı, yeşil ve lacivert olacağından ekoseyi de en çok bu renkler üzerinde göreceğiz.

Şimdi kolej havasını ofislere ve sokaklara taşıma zamanı!

**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.