dolgu topuklu ayakkabı

Moda: Kot Gömlekler



Bu sezonzamansız bir parça olan kotun yükselişte olduğunu daha önceki yazılarımda belirtmiştim. 
Bir güneşli bir yağmurlu geçen bu günlerde kot gömlekler herkesin kurtarıcısı.  


Kolsuz gömlekler yaz sıcağında kot şortlarla giyilecek şık bir tamamlayıcı görevindeyken uzun kollu kot gömlekler ise yağmurlu yaz günlerinde kısa süreli serinlikte üstümüze alacağımız spor bir şıklık aksesuarı. 



Kot gömleklerin ister belini bağlayarak göbeği açık bir model verin ve sofistike bir görünüm elde edin, ister bağlamayın gözünüzdeki yarım çerçeveli kemik gözlüklerle cool bir görünüm elde edin, karar sizin.

















Ünisex olan bu kot dalgası hem kadınların hem erkeklerin çok hoşuna gitti. Festivallere katılırken ve konserlerde kot gömleklerinizi sneaker ayakkabılarınızla tamamladığınızda hem spor hem de havalı bir görünüm elde edeceksiniz.


Ayrıca ilerleyen yaz aylarında kot tulumları sıkça göreceğimizden eminim. Kot salopetleri ve tulumları dolgu topuklu ayakkabılarınızla tamamladığınızda kotun yaz halini yaşatacaksınız.
Eğlenmenize bakın!
**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.