aşk

Psikoloji: Göğe Bakma Durağı

Her yeni ilişki, yeni bir sayfadır insan hayatında. Asla yeni ilişkinizi önceki ilişkilerinizle kıyaslama gafletine düşmeyin. Çünkü bu hem sizi, hem partnerinizi hem de ilişkinizi yorar ve yıpratır. Yaşadıklarınızın ve yaşayacaklarınızın tadını çıkarmaya bakın. "Yeni" olan her şey milattır. Telefonunuzu veya bilgisayarınızı formatlayıp fabrika ayarlarına döndürdüğünüzü düşünün.
Geçmişle vedalaşmanın ve geleceğe göz kırpmanın vakti gelmiş demektir çünkü. Geçmişle yaşanmaz, geçmişte olan şeyler ya demodedir ya tedavülden kalkmıştır. Geçmişe bağlı olanlara her daim söylediğim bir şey vardır. Siz geçmişteki ilişkinizi veya kişiyi unutamıyor değilsiniz, sadece birlikte yaşadıklarınızı unutamıyorsunuz ve onu hayatınızda yerleştirdiğiniz yerin kendini boşluğa bırakmasını kabullenemiyorsunuz. Anılar... Anılar sadece anılarda güzeldir. Öyle olmasa ismi "anı" olmazdı. Bir de aslında hayatınıza aldığınız ve gözünüzde yücelttiğiniz kişinin "gözünüzde yücelttiğiniz kişi" olmadığını, değmeyeceğini anladığınız an vardır ki. İşte o an hayallerin yıkıldığı andır. Yine de boşluğa düşmeye gerek yok. Çünkü gidenlerin yeri elbette ki doldurulur. Bağlanmak ise zaman alan bir mevzudur. Aceleye mahal yok bu konularda. Ayrıca hangi "ilk" "son" kalabilmiş ki? İlklere değil, son olana bakmalı daima! 

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.