asker yeşili

Moda: Ceket ve Kaban Modelleri


Havaların bir türlü soğuyamamasıyla birlikte bu sezon kalın kabanlara hiç ihtiyacımız olmadı. Ama henüz kış bitmedi. Önümüzde Şubat var. Madem havalar buz gibi olmuyor, o zaman kalın kaşmir kabanlar yerine ince vintage kabanları tercih edebiliriz. İç dünyamızın renklerini dışımıza bu sıcak renklerdeki kabanlarla taşıyabiliriz.


Vintageakımının yükselmesiyle birlikte hardal rengi, pudra pembesi gibi canlı soft renkler sezonun gözdesi oluyor. Yakasız kabanlar ılık kış mevsiminin vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Belden kesik modeller yerini düz kesimlere bırakıyor. Kabanların belindeki kemer detayı ise onları sofistike bir görünüme ulaştırıyor.


Şubat ayı içerisinde haki renk önem kazanacak ve askeri tonlar cool bir imaj çizmemizde büyük rol oynayacak. Haki tonların yükselişe geçtiği bu süreç içerisinde parkalar yeniden gündeme oturuyor. Salaş bir görünüme kavuşmak için zamansız bir parça olma özelliği taşıyan bu parkalardan almanızı öneririm.


Peluş yelekler bu sezon da temel kurtarıcılarımızdan biri olacak. Kürk yelekleri dilerseniz spor kıyafetlerinizle dilerseniz iş hayatınızda rahatça kullanabilirsiniz. Onlarla şık görünmemek çok uzak bir ihtimal. Önemli olan gerçek kürk ürünleri kullanmamanız olacaktır.


Deri kıyafetlerin ve asi görünümlerin modanın zirvesine oturmasıyla kaban ve montlarda da deri detaylar dikkat çekiyor. Kabanların kollarının deri görünümünde olması da bu akımın bir parçası. Biker botların patlamasıyla birlikte belde biten kısa montlar, deri ve tüvit ceketler de hit oluyor.


İş dünyasının vazgeçilmez kabanları ise siyah ve bordo renk kabanların metal düğmeli modelleri olacak. Dilerseniz kapşonlu modelleri de tercih edebilirsiniz. Renkli kişiliğinizi iş hayatınıza yansıtmak isterseniz aşırıya kaçmamak şartıyla ekose desenli kabanları tercih edebilirsiniz.



**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.