featured

HANALEI REPONTY TAHİTİ'NİN DENİZ KIZI

Deniz kızlarının sadece masallarda ya da efsanelerde olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz... Çünkü dünya üzerinde bir tane deniz kızı var! 

Çekip paylaştığı fotoğraflarla Instagram fenomeni haline gelen 25 yaşındaki Hanalei Reponty, sosyal medyanın "deniz kızı " olarak tanınıyor.
Instagram profilinde kendisini "Tahiti adasından deniz kızı" diye tanıtan Hanalei Reponty, bu sayede modellik kariyerinde de hızlı bir yükseliş grafiği çizdi.
Tahiti'de dünyaya gözlerini açan Hanalei Reponty, daha sonra ailesiyle birlikte Avustralya'ya taşındı.
Sidney Üniversitesi'ni bitiren genç kadın sonra da California'ya taşındı. Bir yandan modellik bir yandan da tasarımcılık yapıyor.
Hanalei Reponty paylaştığı fotoğraflar sayesinde de takipçilerine "biz de böyle bir hayat istiyoruz" dedirtiyor.





Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.