badem

Badem yağının kirpiklere faydaları

Badem yağı saç ve kaşlarda olduğu gibi kirpiklerde de besleyici etkisi ve kıl köklerini güçlendirme özelliği ile doğal bir güzellik/kozmetik ürünü olarak kullanılmakta. Badem yağının saçlara, kaşa ve kirpiklere faydası içinde yer alan E, D vitaminleri ile kalsiyum ve magnezyum gibi mineraller. Bunlar hem köklerin daha çok beslenmesini hem de var olan kirpiklerin daha sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Rahatlatıcı özelliği de bulunan badem yağı uzun yıllardır farklı kültürlerde masaj ve aromaterapi yağı olarak da kullanılmakta. Cildin yumuşaması ve gerekli vitaminleri alması içinde iyi bir kaynak olduğu için pahalı kozmetik ürünlerine iyi bir alternatif olarak pek çok kadının tercihi.

Badem yağının kirpiklere faydaları kök çevresinde bulunan deriyi yumuşatması, köklerin daha fazla oksijen almasını sağlaması ve vitaminlerle besleyerek güçlendirmesi olarak sıralanabilir. Bilimsel olarak kanıtlanmamış olsa da badem yağı kullananlar kirpiklerin daha kısa sürede uzadığını ve daha az kopma yaşandığını söylüyor.
KAMPANYA SÜRESİ BOYUNCA

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.