badem yağlı krem fiyatı

Sivilceler Çiller İçin Badem Maskesi Tarifi

http://www.tikucuz.com/badem-yagli-krem.html
Sivilceler ve Çiller İçin Badem Maskesi Tarifi

Sivilceler ve çiller, özellikle gençlerin, sık karşılaştıkları ve başa çıkmakta zorlandıkları, cilt problemleridir. Sivilceler, genellikle aşırı stres ve beslenmede fazla yağ alımına bağlı olarak ortaya çıkar. Çiller ise, genellikle burun ve alın bölgesinde oluşur, güneş ışınlarının etkisiyle de çoğalır. Burada anlatacağımız badem maskesi tarifi, bu iki problemin de giderilmesinde etkili olacak, evde kolayca hazırlanabilecek bir uygulamadır.

Malzemeler:

2 avuç badem

1 çorba kaşığı bal

1 yumurta akı

1 fincan gül suyu

Hazırlanışı:
Bademler, havanda dövülerek ya da blendırdan geçirilerek un haline getirilir. Bal ve yumurta akı eklenip karıştırmaya devam edilir. Elde edilen karışıma, bir fincan gül suyu azar azar ilave edilir. Krem haline gelinceye kadar sürekli karıştırılır. Elde edilen badem kremi, sivilceli veya çilli bölgelere, ince bir tabaka halinde sürülür. Yarım saat kadar bekletilip ılık suyla durulanır. Haftada 2-3 kez düzenli olarak uygulandığında, kısa sürede sivilcelerin ve çillerin yok olduğu görülecektir.
http://www.tikucuz.com/badem-yagli-krem.html

Hormonal değişiklikler, stres,  kirlik, cilt yüzeyinde aşırı yağlanma, yanlış kişisel bakım ürünleri kullanımı gibi nedenlere bağı oluşabilen sivilceler, bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Ancak ne kadar problem yaratırsa yaratsın sivilcelerin, sıkılmadan ve oynanmadan iyileşmeye bırakılması gerektiği de bir gerçek.
Cildinizde iz kalmaması ya da sivilcelerin yayılmaması için sivilcenin sıkılmaması gerekiyor. Sivilce probleminin çok yoğun ve ağrılı olduğu durumlarda dermatoloğa görünmek de fayda var ancak basit sivilce oluşumlarının en büyük düşmanının temizlik olduğu da unutulmamalı. Cildinizde zaman zaman oluşan iltihaplı sivilcenin iyileşme sürecini hızlandıran bir formülü denemenin de herhangi bir zararı yok!


Sivilcelerinizi daha kolay iyileştirmek için bir diş sarımsaktan küçük bir parçayı iyice ezin. Ezdiğiniz sarımsağa, iki damla limon suyu ile bir çay kaşığı da maden suyu ekleyerek hazırladığınız karışımı, sivilceleriniz üzerine yara bandı yardımıyla uygulayın. Sivilceleriniz üzerinde karışımı en az 1 saat bekletin ve ılık suyla durulayın. Sivilcenizin kuruduğunu ve çok daha kolay iyileştiğini göreceksiniz!


Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.