FikriMühim

Köpüklü Nestlé Coffee-Mate Kahve Kreması


Merhabalar bugün sizlere FikriMühim'in denemem için gönderdiği yeni çıkan Köpüklü Nestlé Coffee-Mate Kahve Kreması yorumlarını sizlerle paylaşacağım.
Özellikle gün içinde kahve içimeyi seven biri olarak, bu ürünü keyifle deneyimlediğimi söylebilirim :)
Bilirsiniz biz bayanlar kilo almamaya dikat ederiz Nestlé Coffee-Mate Kahve Kreması ile kilo alır mıyım? endişelerinizi rafa kaldırın.
Çünkü koyduğunuz 1 fincan nescafe de sadece 32 kalori var.
Bir bardak portakal suyunun 90, bir bardak gazlı içeceğin 80 kalori içerdiğini düşünürsek kahve keyfinizin düşük kalorili olması sayesinde kahvenizi daha bi keyifle içebileceksiniz.
Ayrıca Köpüklü Nestlé Coffee-Mate Kahve Kreması hayvansal içerikli olmadığından kahvenizin o nefis kokusunu ve aromasını  bastırmadan ekstra yumuşak tat veriyor.
.

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.