abiye elbise

Moda: Yılbaşı Şıklığı

2018’ün son günlerine geldiğimiz şu zamanlarda herkesi yılbaşı heyecanı sarmış durumda.


Birçoğumuz yılbaşında eğlenmek için arkadaşlarla plan yapıyoruz. Bu planlar çerçevesinde bu kez de yılbaşı gecesi ne giyeceğimizi düşünmeye başlıyoruz. Ben size yeni yıl kutlaması için en uygun kıyafetleri paylaşacağım.


Öncelikle yılbaşı denildiğinde hiç kuşkusuz ki akla gelen ilk renk benim yegâne rengim olan cazibesine hayran olduğum kırmızı!


Abiye kıyafetlere en yakışan renkler kırmızı ve siyah olmakla birlikte gece kıyafetlerinde yine aynı renkler ön plana çıkmakta.


Ayrıca böyle özel bir günde ışıltılardan ve parıltılardan kaçmamak gerek. Gösterişli ve şık olmanın kimseye zararı olmaz.


 Dilediğinizce eğleneceğiniz o gecede cazibenizi konuşturmanın tam sırası.


Eğer şık bir davete katılıp loca kiralayacaksanız balo salonu asaletine uygun olan uzun elbiseleri tercih etmeniz çok uygun olacaktır.


Eğer club ortamında eğlenecekseniz ortama uygun bir biçimde mini elbiselerinizde sırt veya göğüs dekoltesi tercih edebilirsiniz.


Ayrıca bu sezon yine transparan ve dantelin ön planda olduğunu belirtmekte fayda var.


Yeni yıl coşkusu hepimizi sararken böyle bir günde ışıl ışıl olmak ve bir sayfayı kaparken hayatımıza yeni soluklar katmak için geçerli bir sebebimiz olacak.



 Yeni yıl hepimize şans getirsin!


**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.