altın rengi

Moda: Statü Takılar

Günümüz iletişim çağında herkes durumunu, hoşlandıklarını, beğenmediklerini sosyal medya aracılığı ile çevresindekilere anlatıyor. Hatta herkes gittiği gezdiği yerlerde check-in yaparak konumunu belli ederken gittiği yerlerin ve yediği yemeklerin bile fotoğraflarını çekip onları sosyal ortamlarda paylaşarak arkadaşlarının beğenimine sunuyor. Aslında hepimiz birbirimizle yarışır duruma geldik bu şekilde.



Duygu durumumuzu, gündeme dair düşüncelerimizi bile sosyal medya aracılığı ile ifade etmezsek kendimizi eksik hisseder duruma geldik. Hal böyle olunca günlük takılarımızda da ruh halimizi belli eden aksesuarlar kullanmaya başladık. Anladığınız üzere günümüzün yükselen akımı olan
konuşan takılar”dan bahsediyorum.

 

Statü” kolye, yüzük ve bileklikler bu sezonun önüne geçilemeyen trendi oldu. Benim favorim “cool” kolyeler oldu, hiç kaçırmadım tabi ki hemen aldım. Özellikle siyah ve altın olan parçalar öne çıkmakta. Gece kıyafetlerinde siyah ve altın rengin bir arada kullanılmasıyla ayrılmaz ikili haline gelen bu renkleri takılarınıza da yansıtmanın tam zamanı.

Geçtiğimiz sezondan beri bilekler boş bırakılmamaya başlandı. Takıp takıştırmak ve uyumsuzluğun uyumunu yakalamak çok önemli durumda. Bileğinize birbiriyle çok alakası olmasa da bir araya geldiğinde uyumlu bir bütünlük oluşturacak bilekliklerinizi taktığınızda özellikle renk uyumuna dikkat etmeniz gerekiyor.

 

Geçen sezonun hiti olan tasma kolyeler ve yakalar bu sezon şutlanıyor ve yerini sarmaşık yakalı kolyelere bırakıyor. Bu sezon boynumuzu da birbirinden şık minimal aksesuarlarla süslüyoruz ve bu parçalar arasında zincir aksesuarların ön planda olduğunu görüyoruz. Swarovski taşlar ile süslenerek modern bir hava yaratılan zincir kolyeleri kaçırmamanızı öneririm. Bu sezon renkli kristaller ön planda.

 

Sade bir gömleği, düz bir kazağı veya t-shirt'ü takmış olduğunuz renkli taşlarla bezenmiş kolyelerle veya zincir detaylı aksesuarlarla detaylandırarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Geçen sezonun gözdesi inci kolyeler bu sezon yerini daha asi görünüme bırakıyor ve metalik esinti önem kazanıyor.


Asi ve cool kadınlar, bu sezon tam size göre!


**

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.