çörek otlu ardıç yağı kremi

çörek otlu ardıç yağı kremi


Bu krem, pek çok farklı kas grubunda oluşan ağrılarda büyük bir rol oynarken, mentol etkisi ile birlikte vücudunuza ferahlık kazandırıyor. İşte bu ürünün içeriği hakkında bazı bilgiler şöyledir. Günlük yaşantınızda ya da iş hayatınızda zor dakikalar geçirerek, akşam ağrıları ile baş edemiyorsanız, bitkisel masaj kremleri arasında yer alan deva kremi ile tanışabilirsiniz. İçerik hakkında Sizlere bahsetmekte olduğumuz bu masaj kremi, bitkisel bir içeriğe sahiptir.

Bitki özleri ve yağlar bulundurularak formüle edilmiş olan içerik kapsamında bazı maddeler şöyledir. Okaliptüs yağı Karabiber yağı Kekik yağı Biber ekstratı Zeytinyağı Mentol Steril staril alkol Likit parafin Cetearath 20 Gördüğünüz gibi yasal olarak açıklanan içerik maddeleri bu şekildedir. Kullanımı ve yan etkileri Kullanım hakkında çok fazla detay bulunuyor diyemeyiz. Fakat şu bilgilere göz atmakta elbette ki fayda var.

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.