ılık havalarda ne giyilmeli

Mevsim Geçişlerinde Giyebileceğiniz Kombin Önerileri


Baharım müjdecisi mart ayına girmiş bulunmaktayız. Havanın yaz ile kış arasında kaldığı bir dönemde olduğumuz için çoğu zaman ne giyeceğimize karar veremeyiz. Bu yüzden mevsim geçişlerinde giyebileceğiniz kombin önerileri ile ilgili bir post hazırlamak istedim. Bu dönemlerde giyinirken özellikle ince ceket, hırka ve yelekler imdadınıza koşacaktır.  Mesela pantolon üstüne giydiğiniz bluzunuzu sezonun trend parçalarından yelekle kombinleyebilirsiniz.

Veya baharlık elbisenizi kot ceketinizle beraber giyebilirsiniz. Bu yıl çok moda olan süet ceketlerde bir çok parçayla uyum sağladığı için yine kurtarıcınız olacaktır.

Biraz hayal gücü, biraz istekle her mevsim şık olmak mümkün bahar tadında kalın...
kombin-önerileri

.

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.