badem yağı saç bakımı

Badem Yağı Saça Faydaları



Badem Yağı Saça Faydaları


Saç bakımında badem yağı kullanımı uzun yıllardır insanların faydalandığı bir yöntemdir. Badem yağı içerdiği yağ asitleri dolayısıyla saç telleri üzerinde olumlu etkilere sahiptir.


Badem yağı özellikleri


Badem yağı yoğun e vitamini ve mineraller içeren bir yağdır, dolayısıyla cilt ve saç bakımında kullanmaya müsait bir yapısı vardır. Saç ve cilt bakımında badem yağını saf kullanabileceğiniz gibi diğer bitkisel yağlarla kullanarak daha güçlü etkiler sağlayabilirsiniz.

Badem yağının saça faydaları


Özellikle kuru, yıpranmış, boyalı ve röfleli saçların bakımında badem yağı kullanımı önerilmektedir. Saçın yapısında bulunan keratin zamanla zayıfladığı için saç kırılmalara müsait hale gelmektedir. Zayıflayan saçın onarılması için badem yağı gibi bitkisel yağlar oldukça etkilidir.

badem yağı saçı besler
badem yağı kuru saçlara bakım yapar
badem yağı dökülen saçlar için saç köklerine bakım yapar
badem yağı zayıf saçlara hacim kazandırır

Ayrıca bazı bitkisel yağları badem yağıyla karıştırabilirsiniz, bu yağlar kullanım alanlarına göre şöyledir;

Dökülen saçlar için badem yağı bakımında, hint yağı ile badem yağı karışımı saç derisine uygulanır ve saç köklerini besler.

Boyalı saçlar için badem yağı bakımında, hindistan cevizi yağı ile badem yağı karıştırılarak boyalı saçlara bakım uygulanır, böylece boyalı saçlar için badem yağının boyalı saça faydası daha da artar.

Kuru saçlar için badem yağı bakımında nem oldukça büyük önem taşır, saçlara yoğun nem kazandıracak bir bakım için shea yağı ve kakao yağı karıştırılarak uygulanırsa, kuru saçların ihtiyaç duyduğu nem sağlanmış olur.

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.