menengiç kahvesi faydaları

menengiç kahvesi fiyatı

Menengiç Bitkisi Nedir: Çöğre, sakızlak, sakızlık, gizven, kizvan, yabani fıstık, Antep fıstığı, menengüç, menengeç, melengeç, meneş, merengiç, menegiç, melengiç, menengis, pistacao coffee, pistacia, terebinthus, terebinth gibi adlarla anılan menengiç yabani Antep fıstığı ağacı olup meyveleri çiğ ve kavrulmuş olarak yenir, yağından sabun yapılır. Menengiç sakızı da çiğnendiği için sakızlık veya sakız ağacı da denir. Menengiç ağacı meyvelerinde önemli mineral ve elementler bulunur. Menengicin taze sürgünleri "sakız murcu" ismini taşır domates, soğan, nar ekşisi, zeytinyağı ve baharatlarla salatası yapılır. 
http://www.tikucuz.com/hillcafe-menengic-kahvesi.html

http://www.tikucuz.com/hillcafe-menengic-kahvesi.html

Menengiç Kahvesi Nedir: Bu yabani Antep fıstığı meyveleri toplanır (zahmetlidir), yıkanır, güneşte kurutulur. Koyu kahverengi oluncaya kadar kavrulur. Pekmez kıvamında bir macun oluncaya kadar ezilir. İçinde meyvenin kum benzeri taneciklerini içeren yağlı ve koyu renkli zeytin ezmesi görünümlü macuna Menengiç (çedene, çitlenbik) Kahvesi denir.

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.