eticaret

E-Ticaret siteleri için yeni bir kargo seçeneği Dakik Teslimat

Bundan önceki yazılarımda fiyat odaklı e-ticaret artık sona erdiğini, müşteriler için artık hızlı teslimat ve sorunsuz bir müşteri hizmetleri deneyiminin daha önemli olduğunu, ancak geleneksel kargo firmalarının bu deneyimi iyileştirmek yerine daha da kötüleştirdiğinden bahsetmiştim. Aynı zamanda bu yaşanan sorunların, yeni lojistik çözümlerin ortaya çıkmasına sebep olacağı ve geleneksel kargo firmalarının e-ticaret taşımacılığındaki pazar payının giderek azalacağı öngörüsünde bulunmuştum. Bukoli, yeni bir lojistik çözüm olma adına ilk ve en önemli örnekti. Bu yılın Şubat ayında ise, odağına e-ticareti yerleştiren yeni bir kargo taşıma çözümü daha hayata geçti: Dakik Teslimat.


Dakik Teslimat, e-ticaret firmaları ile müşteriler arasındaki teslimat sürecini hızlandırarak e-ticaret firmaları için verimlilik ve müşteri memnuniyeti dönüşü, müşteriler tarafında da daha iyi bir alışveriş deneyimi sunmaya yardımcı olma iddiasıyla kurulmuş bir girişim. 60’dan fazla araç ve 20’den fazla motorsikletlik taşıma filosuyla hizmet vermeye başlayan Dakik Teslimat, gün içerisinde 12.00’ye kadar verilen siparişleri, aynı gün 19.00’a kadar teslim etmeyi taahüt ediyor ki, bunu şu an kurye hizmeti dışında yapabilen bir lojistik çözümü yok. Bunun yanı sıra, taşınan kargonun sigortalanması, teslimat sırasında tahsilat ve pazar günleri teslimat gibi hizmetler de sunuyor.

Ben Kimim Unknown

diyet, bebek, hamilelik, alışveriş, kadın yaşamı, moda haberleri, güzellik sırları, trend dosyaları, ünlü stilleri, moda haftaları, Kadın, Kadın Portalı, Yaşam, Kadın Sitesi, Sağlıklı yaşam, sağlık, anne, çocuk, moda, stil, aşk, cinsellik, evlilik, güzellik, makyaj, beslenme, defileler , kadın dergi isimleri, moda kadın ayakkabı, moda kadın siteleri, moda kadın dekorasyon, moda kadın info, moda kadın blogları, moda kadın giyim, elele dergisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.